Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Απληρωτοι οδηγοι-ιδιοκτητες.

Σημεια των καιρων και οχι μονο ειναι η "Δωρεαν Εργασια" που παρεχεται σε εταιρειες και εργολαβους χωρις το επιθυμητο αντικρισμα.

Ανεκαθεν, υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν περιπτωσεις οπου εργολαβοι, μικροι ή μεγαλοι, αφηναν το προσωπικο τους απληρωτο ή χρωστουσαν τα ενσημα τους με την δικαιολογια οτι η Δ.Ε.Η. δεν τους πληρωσε εγκαιρως......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μαρτυρια συναδελφου,λιγες μερες πριν, οπου ο εργοδοτης τους καλεσε για πληρωμη την Παρασκευη μετα τις 12:00μμ και οταν πηγαν οι εργαζομενοι να πληρωθουν διαπιστωσαν ιδιοις ομμασις οτι ελειπε μεχρι και η σιτα του περιγυρου της εδρας αυτου.

Ο εν λογω εργολαβος-εταιρεια αφησε απληρωτο για 3 μηνες το προσωπικο και εξαφανιστηκε στην εδρα του που ενδεχομενως ειναι η Αθηνα.Το διαστημα των τριων μηνων δεν ειναι τυχαιο...διοτι λογω της κρισης η Δ.Ε.Η. πληρωνει ανα 3μηνο την καθε τεχνικη εταιρεια-εργολαβο.

Αρα οι μαγκες πηραν τα φραγκα αλλων και την κοπανησαν!!!
Κι αναρωτιεμαι πως επιτρεπει η Δ.Ε.Η. να εισερχονται στο ορυχειο της και να παιρνουν δουλειες μη-αξιοπιστες εταιρειες;

Ευλογα θα απαντησει καποιος οτι σχεδον τα μισα φορτηγα δουλευουν παρανομα,χωρις πινακιδες,ασφαλειες,με ανασφαλιστους οδηγους,με ανηλικους οδηγους αλλοπαπου και ημιδαπους οι οποιοι δεν πληρουν καν τα μετρα ασφαλειας που επιβαλλονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου